Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Fiala

10. 3. 2008 9:12
Co je asi příčinou?

No jo, autore. Když Evropa si dala za cíl, že bude sociální. To je blbost. Každá společnost je sociální. To je základní důvod vzniku jakékoli komunity. Oni nám evropští papaláši nechtějí prozradit, že jejich snem je ve skutečnosti Evropa socialistická. A k tomu, aby socialismus fungoval je nutná co nejdokonalejší kontrola každého prdu...

0 0
možnosti
G

G-lock

10. 3. 2008 9:54
Re: Co je asi příčinou?

Monnet a Spinelli? Francouzský socialista a italský exkomunista. Zakladatelé EU, kteří se nesnášeli. ;-D

Mám dojem, že tady jde spíše o bezpečnost a šedou ekonomiku, viz níže Buxus.

0 0
možnosti

buxus

10. 3. 2008 9:08
Obávám se, že ...

... jde stále o totéž. Proč jsou v Praze na každém rohu kamery, proč jsou i u bankomatů, proč může policie odposlouchávat mobilní telefony, proč může celou síť i vypnout, atd. Protože si to prostě vynucuje bezpečnostní situace. Proč máme zákony o praní špinavých peněz? Protože to jsou celkem účinné prostředky jak silně omezit (jistě ne úplně znemožnit) legalizaci výnosů z trestné činnosti a financování teroristických akcí.

Ano - stát dostává do rukou větší moc nad občany a to je problém. Je to jako vždycky. Všechna tato opatření jsou špatná a jakmile najdeme lepší, měli bychom od nich upustit. Víte Vy, v citovaném případě, jak tato opatření - něčím lepším - nahradit?

0 0
možnosti

PEPA

10. 3. 2008 9:04
Zabránit špatným lidem vstoupit do politiky

Totální úkol s nedosažitelným cílem, mnohé strany jsou nekvalitními členy přímo prodchnuty.Ti vyženou slušnou většinu a potom tam je 80% rukojmých jako v plzeňské ODS a několik manipulátorů a intrikánů, co hýbají i s ministry (Pospíšil vykonává jejich pokyny KS Plzeň toho důkazem, žalobci rovněž). Někde se bude muset přesto začít i za cenu částečných obětí. Jinak stát poslední věřitel neohlídá ekonomický vývoj a přivede i Centrální banku ke krachu - nemá vojáky a neumí válkou zastřít hluboké problémy. Společnost je ohrožena špatnými vůdci, mizernými úředníky, lstivými soudci, kteří chtějí úplatek za snížení trestu...! Nutné bude napřed popsat negativní činy a sazbu za jejich naplnění bleskovým soudem. Pokud bude stát věnovat tolik péče na pravidla, jako jeho pokrytečtí politici na jeho rozkradení, tak bude úspěšný.

Kolik musel Kalousek věnovat času na  prodej Kasáren na Nám. republuky na Praze1 s započtením pokuty vyšší než kupní cena, to ani nechtějme vědět. A teď se mstí Čunkovi?!?!

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2292x
Je obtížné najít hloupější a nebezpečnější způsob rozhodování než dát tato rozhodnutí do rukou lidem, kteří nic neplatí za to, že se zmýlí.
-- Thomas Sowell