Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Karl Novak

1. 5. 2012 9:08
Skvěle napsáno !

R^R^R^

2 0
možnosti
VH

Stará kára

30. 4. 2012 10:58
No jo

A teď mně prosím popište reálná prorůstová opatření, která může vláda udělat. Moc mně zajímají.

  PS:  Samozřejmě, že snížení schodku rozpočtů (a je zcela lhostejné, zda zvýšením daní, nebo snížením výdajů - jakýchkoliv!) snižuje růst HDP.  Jenže vyrovnaný rozpočet je základní prioritou. Růst HDP je žádoucí jen v případě, že není bublinou, nafouknutou dluhem.

0 0
možnosti
W

Wesloun

3. 5. 2012 20:18
Re: No jo

žádná taková opatření nejsou a nikdy nebyla.

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 4. 2012 8:47
asi nemá cenu do toho motat dotace EU

protože tady argument "kdyby se ty peníze nechaly soukromníkům " neplatí. My jsme součástí EU, ty příspěvky jí platit musíme, daně na to i od soukromníků taky vybrat musíme.  Vystoupit z EU zatím naše vláda nechce, a ani nehodlá jednat o drastickém snížení našich příspěvků.

Takže to jediné, že bychom sice do EU platili, daně od těch našich soukromníků taky vybíraly, ale pak bychom se těch dotací z EU vzdali aby to tedy bylo jó spravedlivé a nikdo z toho neměl větší prospěch než ten druhý. Pak by všichni naši podnikatelé spravedlivě a stejně přispívali na dotace jiným podnikatelům ve Francii Německu Maďarsku...

0 0
možnosti
O

Obludni_K

30. 4. 2012 8:41
Celý ten zateplovací

plán je jen dalším z mnoha obludných nesmyslů, které v důsledku nepřinesou žádný pozitivní efekt. Jediným důsledkem bude umělý (tj. ekonomicky nepřirozený) tok financí a zdražení tepla/topných médií k tomu. Uvidíte.

3 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2292x
Je obtížné najít hloupější a nebezpečnější způsob rozhodování než dát tato rozhodnutí do rukou lidem, kteří nic neplatí za to, že se zmýlí.
-- Thomas Sowell