Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

teoreticky ... blokování je součástí zákona ... informujete jak obejít zákon ... není to tak teoreticky napomáhání minimálně k přestupku ? :-)

0 0
možnosti
AK

Taky nechápu to složité řešení, přece úplně stačí si nainstalovat třeba prohlížeč Opera Developer a zapnout jejich tzv. VPN a už je z vás najednou Němec nebo Kanaďan, kteří blokováni nejsou.

2 0
možnosti
Foto

Ano, do 20 minut se to stihne i s obědem a toaletou přes Operu či Tor Browser.

0 0
možnosti
Foto

Díky za článek. Doufám, že internet zůstane svobodným médiem.

0 0
možnosti
VH

To jsou kecy, to jsou kecy!!! Cenzura internetu přece existuje, prakticky celosvětově. Například stránky s dětskou pornografií. Stránky nabádající k terorismu. Stránky popírající holocaust. Prostě stránky s obsahem obecně trestným.

Proč by nemohly být blokovány i jiné stránky, které jsou v rozporu s našimi zákony. Zejména, když je nezákonnost nelicencované loterie nesporná.

0 4
možnosti

A které stránky kdo a jak blokuje?

Aha.

:-/

0 0
možnosti
II

Není to příliš složité? Tedy pokud mám správné informace. Podle těchto informací se mají blokovat pouze webové stránky. Ovšem webové stránky k ničemu nepotřebuju, když chci hrát. Prostě si stáhnu příslušnou aplikaci. A tam se snad žádné blokování zatím nechystá. Nebo se pletu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2292x
Je obtížné najít hloupější a nebezpečnější způsob rozhodování než dát tato rozhodnutí do rukou lidem, kteří nic neplatí za to, že se zmýlí.
-- Thomas Sowell